EASTER BUNNY

04.04.2024 18:12

EASTER BUNNY 

Velikonoce jsou nejen svátky jara, ale také obdobím radosti, barevných vajíček a zábavných aktivit zejména pro děti. 

Třída 7.A znovu zorganizovala zajímavou akci pro malé děti z mateřské školy a žáky prvních a druhých ročníků. Tato iniciativa přinesla spoustu radosti a zábavy pro obě strany, jak zúčastněné děti, tak i samotné organizátory. Sedmáci na základě vlastní připravené prezentace dětem vysvětlili, jak se slaví Velikonoce v anglicky mluvících zemích, a naučili malé děti také několik anglických slovíček.

Poté následovalo mnoho zábavných aktivit a soutěží, jako například egg rolling, házení na zajíčka, poznání rozdílů, nošení vajíčka na vařečce …... Za splněné úkoly děti dostávaly nálepky na diplomy, které pro ně navrhli naši žáci. Hon na vajíčka byl vyvrcholením celé akce. Děti s košíčky vyrobenými v pracovních činnostech běhaly v přilehlém parku a hledaly vajíčka, která pro ně ukryl „Easter Bunny“. V každém vajíčku čekalo na děti malé překvapení.

Tato akce byla nejen příležitostí k pobavení, ale také příležitostí k propojení a sdílení. Žáci sedmé třídy ukázali, že dovedou vytvořit nezapomenutelné zážitky nejen pro sebe, ale i pro ostatní. Jejich iniciativa je inspirací pro nás všechny a připomínkou toho, jak důležité je sdílet radost s ostatními, zvláště v době svátků. Sedmáci odvedli skvělou práci a zaslouží si zcela určitě velkou pochvalu.

Více fotografií